Het kloppend hart van Waterland
Live

SV Marken stelt Patrick Onsia aan als interim-trainer

Gepubliceerd: Vrijdag 12 januari 2018 15:42

SV Marken stelt Patrick Onsia aan als interim-trainer

Foto: SV Marken

Patrick Onsia is per 11 januari aangesteld als interim-trainer bij SV Marken. De trainer van de B-selectie van SV Marken neemt de taken over van Tijs Schipper.

Na het scheiden van de wegen met Tijs, heeft het bestuur van SV Marken enkele gesprekken gevoerd met Patrick Onsia. Op basis van die gesprekken is besloten Patrick door te schuiven om de positie van hoofdtrainer op tijdelijke basis in te vullen.

Door het uit elkaar gaan met Tijs Schipper, heeft de rest van de technische staf besloten solidair te zijn en de taken neer te leggen. Naast een hoofdtrainer was de club daarom ook op zoek naar een nieuwe leider en assistent-trainer. We zijn verheugd te kunnen melden dat Richard de Weijze de komende periode de taken als leider op zich neemt. Gesprekken met een assistent-trainer lopen nog.

Het doorschuiven van Patrick Onsia naar het vlaggenschip betekent dat er geen trainer is voor de B-selectie. Gelukkig is Jaap Boes, ook geen onbekende van SV Marken en de regio, bereid gevonden om deze interim-periode de B-selectie te gaan trainen.

Bron: SV Marken

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services