Het kloppend hart van Waterland
Live

SV Ilpendam nodigt supporters uit om promotie te vieren

Gepubliceerd: Donderdag 13 juni 2019 13:03

SV Ilpendam nodigt supporters uit om promotie te vieren

Foto: SV Ilpendam

Het bestuur van SV Ilpendam nodigt alle supporters uit om zondag 16 juni om 16.00 uur de promotie naar de Derde Klasse te komen vieren.

Op de website van SV Ilpendam roept het bestuur alle supporters op om aanstaande zondag naar het promotiefeest te komen. Op de website staat te lezen: "Nadat we er al een aantal jaar heel dichtbij zijn geweest is het nu dan eindelijk gelukt; De Promotie naar de 3e klasse is een feit. Tegelijk heeft ons 2e elftal dit jaar door hun kampioenschap ook de promotie naar de 3e klasse behaald. Kortom, het kan niet op dit jaar !! Alle reden dus voor een feest. Daarom nodigen we alle leden en supporters van onze mooie club uit om zondag a.s. ( 16 juni ) vanaf 16:00 dit dubbele feest met de selectie te komen vieren. Gezien de korte tijd zal het niet lukken om iedereen persoonlijk te gaan uitnodigen, vandaar dat iedereen deze oproep als een uitnodiging mag zien en delen stellen we zeer op prijs."

 

Aankomend weekend staat ook het jeugdtoernooi van SV Ilpendam op het programma met nu dus een erg leuk toetje op de zondagmiddag. Het bestuur hoopt in ieder geval dat mensen dit weekend op beide dagen naar het sportcomplex van SV Ilpendam komen, maar ook zeker zondag bij het promotiefeest.


Bron: SV Ilpendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services