Het kloppend hart van Waterland
Live

Stuur ons uw foto van Winter in Waterland

Gepubliceerd: Maandag 11 december 2017 10:24

Stuur ons uw foto van Winter in Waterland

Foto: Thomas de Groot 1

Ook vandaag wordt er in de middag weer veel sneeuw verwacht. En ja, dat levert ook overlast op, MAAR... het levert ook prachtige plaatjes op! En we willen u vragen om die met ons te delen!

Gisteren heeft het hele land te maken gehad met sneeuwval. En dus werd ook Waterland bedekt onder een witte laken van sneeuw. De sneeuw zorgde in het hele land voor behoorlijk wat overlast. Het KNMI gaf een weercode oranje uit, lange files, veel ongelukken, sportwedstrijden werden afgelast, treinverkeer ondervond veel hinder... maar het leverde ook prachtige plaatjes op!

Bij de eerste voorspellingen van sneeuw werd in menige schuur in Waterland al naarstig gezocht naar de slee die daar ergens verstopt moest zijn. En bij het zien van de eerste vlokken gingen veel kinderen en hun ouders al naar buiten om de eerste sneeuwballen naar elkaar te gooien, om vervolgens te werken aan een eerste poging tot het maken van een sneeuwpop.

Ook voor vanmiddag wordt er weer veel sneeuw verwacht. Via verschillende kanalen ontvingen wij al foto's van verschillende mensen van hoe zij de sneeuw in Waterland beleefd hebben. Wij willen u vragen om ook uw foto's en filmpjes door te sturen. U kunt deze sturen naar redactie@omroep-pim.nl. Wij zullen vervolgens dit artikel regelmatig bijwerken met de nieuwste foto's.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services