Het kloppend hart van Waterland
Live

Strijden voor eenheid binnen Broek levert overwinning op bij Talentenshow Broeker Feestweek

Gepubliceerd: Dinsdag 15 augustus 2017 17:40

Strijden voor eenheid binnen Broek levert overwinning op bij Talentenshow Broeker Feestweek

Op de donderdagavond van de Broeker Feestweek staat altijd de talentenshow op het programma. Dit jaar traden 9 teams op in de tuin van het Broeker Huis.

Bij aanvang van de talentenshow stonden De Freddies met een ruime voorsprong op kop. Daarop besloten zij letterlijk niks te doen tijdens hun optreden. Of zij hiermee hun krachten aan het sparen waren voor de Land over Zand wedstrijd of dat ze hiermee de andere 8 teams toch nog een kans wilden geven weten we niet. Voldaan verlieten de heren na 5 minuten het podium.

Wat we wel weten is dat Broek in Waterland vol met talent zit. Een heuse bakwedstrijd, een bokswedstrijd en veel muziek. Er werd niet altijd zuiver gezongen maar dat deerde niet, de talentenshow zorgde voor veel vermaak onder het publiek.

Uiteindelijk ging het team Sons Of Anarchy er met de eerste prijs vandoor. Met een lied over verbroedering en eenheid strijden de motormuizen voor een Broek in Waterland dat niet uit Noord of Zuid bestaat maar uit trotse Broekers. En trots mag Broek in Waterland wel zijn op zijn (tijdelijke) motorbende.

Einduitslag talentenshow:
1. Sons Of Anarchy
2. Pink Ladies
3. De Tijgers
4. Het B-team
5. De Broekies
6. De Freddies
7. Bordeaux Brouque
8. Freek In Het Wild
9. Broeker BaywatchDeel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services