Het kloppend hart van Waterland
Live

Streekproductenmarkt in Waterland op vrijdag 18 augustus

Gepubliceerd: Donderdag 15 juni 2017 08:55

Streekproductenmarkt in Waterland op vrijdag 18 augustus

Inmiddels is het een traditie: de streekproductenmarkt die jaarlijks door Stichting Promotie Waterland (SPW) wordt georganiseerd. Dit jaar doen we dat tijdens de laatste Monnickendammer visdag van het seizoen: op vrijdag 18 augustus, van 11.00-17.00 uur.

Lekkere hapjes proeven, zalige geuren opsnuiven, (h)eerlijke streekproducten ontdekken, gezellig rondstruinen. De pittoreske sfeer van de binnenstad - met de bootjes in de haven en de naastgelegen terrasjes- komt nog meer tot leven tijdens een Monnickendammer visdag. De doordringende geur van de visrokerijen, de oude ambachten die tijdens de visdagen voor even in ere worden hersteld en kunnen worden bewonderd, het gezang van visserskoren op de achtergrond.

Lekkernijen
Laat u op 18 augustus verrassen op deze streekproductenmarkt aan het Prooijen in Monnickendam! U treft (h)eerlijke lekkernijen en producten zoals verschillende soorten kaas en vleeswaren, jam, compotes en marmelade, olijfolie, honing, huisgemaakte taartjes en gebakjes, biologische zepen, lekkere wijnen en speciale theesoorten. Er wacht de bezoeker een intieme markt op een historische locatie aan de haven, vol met producten met een mooi verhaal.

Parkeren
Brengt u met de auto een bezoek aan de streekproductenmarkt? Dan kunt u het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), op het Verenigingsplein of bij Swaensborch (Pierebaan). Vanaf deze locaties is het nog geen vijf minuten lopen naar de markt.

Standhouders
Heeft u interesse om als standhouder op deze streekproductenmarkten te staan? Wij hebben nog een paar plekjes vrij! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: streekproductenmarkt@onswaterland.nl.

Stichting Promotie Waterland
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. Informatiepunt Waterland (Zuideinde 2 in Monnickendam) is 7 dagen per week geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Bron: Stichting Promotie Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services