Het kloppend hart van Waterland
Live

Stichting Kinderopvang Waterland gaat internationaal

Gepubliceerd: Donderdag 01 maart 2018 11:42

Stichting Kinderopvang Waterland gaat internationaal

Foto: Omroep PIM

In het kader van een uitwisselingsproject tussen ROC-studenten uit Nederland en Belgie lopen er de komende twee weken 3 Belgische stagiaires mee bij de SKW. Reden voor onze jongste verlaggever Timon om even polshoogte te gaan nemen.

In totaal zijn er vanuit Belgie maar liefst 34 studenten naar Nederland afgereisd. Het gaat om 23 studenten Kinderzorg en 11 studenten Ouderenzorg. De studenten hebben allemaal verschillende stageplekken in en rondom Amsterdam. Stichting Kinderopvang Waterland heeft 3 Belgische stagiaires

Ilse Raasing, directeur van Stichting Kinderopvang Waterland: "Het is erg leuk om aan zo een uitwisselingsproject medewerking te verlenen. Zoƫ, Manon en Laura zijn drie hele leuke, enthousiaste meiden. En het is niet alleen voor hen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Kinderopvang in Nederland, maar het is ook voor onze medewerkers een prachtige mogelijkheid om te leren hoe het er in Belgie aan toe gaat. En zo kunnen we veel van elkaar leren."

De jongste verslaggever van PIM, Timon de Fretes, ging langs bij de SKW tijdens een van de speciaal georganiseerde gezamenlijke lunches en interviewde daar niet alleen de directeur, maar natuurlijk ook de drie Belgische stagiaires.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services