Het kloppend hart van Waterland
Live

Steunpilarenconcert met StarkLinneman Trio

Gepubliceerd: Zaterdag 25 januari 2020 15:55

Steunpilarenconcert met StarkLinneman Trio

Foto: Kerk Broek

Ieder jaar organiseert de Broeker Kerk het Steunpilarenconcert voor alle donateurs van de Broeker Kerk. Zondag 9 februari verandert De Broeker Kerk in een jazzcafé met een optreden het StarkLinneman Trio, met hun originele sound van jazz vermengd met klassieke muziek en wereldmuziek.

In het kader van het Beethoven Jaar 2020, staat deze zondag de pianosonate opus 28 op het programma. Beluister Beethoven zoals u deze componist nooit eerder heeft gehoord!


Voor Steunpilaren (donateurs) is de toegang gratis. Wij nodigen alle Broekers uit om Steunpilaar te worden en een financiële bijdrage te leveren aan onze mooie Broeker Kerk, zodat we nog lang van deze prachtige kerk kunnen genieten en nog vele mooie evenementen kunnen organiseren. Word dus ook Steunpilaar en verzeker u meteen van een jaarlijks evenement!

De mensen van de Broeker Kerk komen in de week van 27 januari bij u langs met een persoonlijke uitnodiging. Heeft u hen gemist en u wilt graag komen? Op de website www.broekerkerk.nl vindt u meer informatie. Steun de Broeker Kerk en kom op 9 februari naar het Steunpilarenconcert!

Bron: De Broeker Gemeenschap

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services