Het kloppend hart van Waterland
Live

Steun PIM! Hoe? Ga naar doneer.omroep-pim.nl!

Gepubliceerd: Zaterdag 01 juni 2019 20:18

Steun PIM! Hoe? Ga naar doneer.omroep-pim.nl!

Op 21 april 2019 is Omroep PIM een campagne gestart om geld op te halen voor nieuwe apparatuur. Daarbij roepen wij niet alleen de inwoners van Waterland op om middels allerlei acties PIM te steunen, maar wij organiseren ook een loterij met leuke prijzen, EN er is inmiddels ook een website in de lucht waar mensen geld kunnen doneren: doneer.omroep-pim.nl.

Omroep PIM is iets meer dan 6 jaar geleden heel voortvarend begonnen. Tijdens onze allereerste uitzending hebben zijn wij een actie gestart om geld op te halen om apparatuur aan te schaffen. Daarbij werd in totaal zo'n 50.000 euro opgehaald. Nu, zes jaar later, werkt Omroep PIM nog steeds voor een belangrijk deel met dezelfde apparatuur die toen is aangeschaft. Deze apparatuur is zorgvuldig, maar intensief gebruikt, maar PIM komt nu in de fase dat niet alles meer 100% bedrijfszeker is en er regelmatig kunst en vliegwerk nodig is om PIM in de lucht te houden en audiovisuele producties te verzorgen.

Om de financiële doelstellingen (€100k) te halen zet PIM een breed scala aan activiteiten op. Zo houden we zoals gezegd een loterij, waarvan de hoofdprijs een diner voor 2 personen is in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Posthoorn in Monnickendam. En er zijn nog veel meer leuke prijzen te winnen.

Ook is er een speciale donatie-website gemaakt. Daarbij kunt u niet alleen informatie vinden over de loterij, maar op de website doneer.omroep-pim.nl is het ook mogelijk om een donatie aan PIM over te maken. U kunt daarbij kiezen voor een eenmalige donatie, maar u kunt PIM ook structureel steunen door Vriendje van PIM te worden. Daarbij doneert u jaarlijks een door u gekozen bedrag.

Verder worden alle Waterlandse verenigingen, stichtingen, scholen, goede doelen en burgers gevraagd om een leuke of ludieke actie voor PIM op te zetten en zo geld binnen te halen. Dit kan door middel van sportwedstrijden, kaartclubs, lotenverkoop, statiegeldacties, heitje voor een karweitje, etc. Alle middelen mogen ingezet worden. Zo hebben bijvoorbeeld Voetbalvereniging Monnickendam en basketbalvereniging The Monks al acties bedacht om PIM financieel te steunen, maar ook is de onlangs geridderde Garrelt Bont langs de deur gegaan om voor PIM loten te verkopen. En langzaam maar zeker druppelen er meer initiatieven voor fantastische acties bij PIM binnen.

Van al deze acties zal PIM verslag doen en tijdens de slotmanifestatie op 15 juni 2019 in De Bierderij in Monnickendam komen al deze acties voorbij en wordt de balans opgemaakt. Tijdens een feestelijke live TV-uitzending zal de trekking van loterij worden gehouden, komen alle deelnemende verenigingen en organisaties langs om de opbrengst van hun acties mede te delen en zal PIM bekend maken hoeveel er totaal is opgehaald. Deze "feestavond" start om 20:00 uur en is gratis toegankelijk voor alle Waterlandse inwoners.

Steun ons! Steun PIM! Want samen zijn we de Waterlandse gemeenschap... samen zijn we PIM!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services