Het kloppend hart van Waterland
Live

Sterren Stralen actie van start op de Middendam in Monnickendam

Gepubliceerd: Zondag 09 december 2018 17:13

Sterren Stralen actie van start op de Middendam in Monnickendam

Met het vertrek van Sinterklaas op 6 december luiden we gelijk de kerstperiode in en daar hoort ook dit jaar weer een Sterren Stralen actie bij. De organisatie ligt in handen van Rotaryclub Monnickendam en het thema is: EHBO doe je zó!

De afgelopen week is er op de Middendam een kerstboom van ruim 10 meter hoog geplaatst. Doel van de actie is het verkopen van sterren met daarop een kerstwens, een groet of alleen je naam, alles is mogelijk.

De opbrengst van de sterrenverkoop gaat naar een speciale les voor de basisscholen in Monnickendam namelijk: EHBO. Met deze EHBO lessen hoopt Rotaryclub Monnickendam dat alle kinderen goed voorbereid zijn wanneer zij eerste hulp moeten verlenen. De komende weken zal Rotaryclub Monnickendam meerdere malen met een kraam op de Middendam staan om sterren te verkopen.


Nieuw dit jaar is dat kinderen van de basisscholen in Monnickendam langs de deuren gaan om nog meer sterren te verkopen. Als je nu langs de kerstboom op de Middendam rijdt dan zal je zien dat er nog weinig lichtjes branden maar hoe meer sterren verkocht worden, hoe meer lichtjes in de boom gaan branden. Tussen kerst en oudjaarsdag zal de opbrengst bekend gemaakt worden.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services