Het kloppend hart van Waterland
Live

Sterren stralen actie een groot succes

Gepubliceerd: Zaterdag 29 december 2018 19:29

Sterren stralen actie een groot succes

Foto: Omroep PIM

Het is inmiddels een vast gegeven, al weer voor het vijfde jaar, dat de Rotary een mooie actie houdt. Direct na het vertrek van Sinterklaas op 6 december is de Rotary Monnickendam zijn jaarlijkse actie gestart. En de cheque kon op vrijdag 28 september worden uitgereikt.

De kerstboom op de Middendamsluis als symbool voor een goed doel: EHBO lessen voor alle leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Monnickendam. Vanaf de start konden voorbijgangers een ster kopen met een wens.

Een aantal keer was die actie goed zichtbaar tijdens evenementen, zo ook tijdens de Kerstmarkt. Maar ook leerlingen zijn langs de deuren gegaan om sterren te verkopen. Ook de leerlingen van het BNC hebben meegeholpen. En nu is de actie alweer ten einde en dus kon Jan van Unnik de cheque aan twee leerlingen van twee van de basisscholen in Waterland overhandigen. Daarmee kan het komende jaar aan alle leerlingen EHBO les worden gegeven.


En dan sluit deze mooie actie op 28 december 2018 met een fraai resultaat. De boom mag nog even blijven staan tot na de jaarwisseling. En volgend jaar? Volgend jaar is er natuurlijk wederom een actie Sterren Stralen.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services