Het kloppend hart van Waterland
Live

Sportvereniging Marken heeft nieuwe jeugdcoördinator

Gepubliceerd: Maandag 04 maart 2019 12:33

Sportvereniging Marken heeft nieuwe jeugdcoördinator

Foto: SV Marken

Sportvereniging Marken heeft een nieuwe jeugdcoördinator, Martijn van Klaveren, maar wie is Martijn van Klaveren?

Even voorstellen

Zijn naam is Martijn van Klaveren, hij is woonachtig in Monnickendam, vader van Ties (speelt in de JO15) en Madelief (hockeyster). Na zeven jaar actief te zijn geweest als coach/trainer bij Voetbal Vereniging Monnickendam is hij sinds kort de jeugdcoördinator voor Sportvereniging Marken.

 

Zijn eerste ervaringen met S.V. Marken heeft hij als enorm leuk, gezellig en vol met gedreven mensen, ervaren. Hij heeft er ontzettend veel zin in, om samen met trainers, coaches, begeleiders, ouders en alle andere vrijwilligers van S.V. Marken alle zaken met betrekking tot de jeugdteams verder te optimaliseren. Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie van het jeugdbeleidsplan, trainingsschema's en andere zaken die te maken hebben met de jeugdteams van S.V. Marken. Voor hem staat het voetbalplezier voor alle (jeugd)spelers/speelsters voorop en streeft hij naar een omgeving waarin een ieder met veel plezier zijn of haar voetbal kan beleven. S.V. Marken is een club met zeer betrokken mensen en een ieder die goede ideeën heeft, zich zorgen maakt of vragen heeft wil hij van harte uitnodigen om deze kenbaar te maken.

 

Vrijwilligers Markermeertoernooi
Zaterdag 20 april 2019 wordt het jaarlijkse Markermeertoernooi weer georganiseerd. Voor dit toernooi is de jeugdcommissie nog op zoek naar vrijwilligers. Schroom niet en meld je aan zodat het een top dag gaat worden.

 

Tekst: Marker Nieuws / Foto: SV Marken

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services