Het kloppend hart van Waterland
Live

Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert drie sportspektakels in de Herfstvakantie

Gepubliceerd: Zaterdag 15 oktober 2016 12:27

In de Herfstvakantie organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland drie sportspektakels voor de jeugd uit de gemeente Waterland.

Als vervolg op de KANS rugbyles is er op maandagochtend 17 oktober nog een keer de mogelijkheid om te tackelen in Ilpendam. In de middag wordt in samenwerking met Sportfondsenbad Monnickendam het zwembad omgetoverd tot een waterspelparadijs en kun je meedoen aan waterspelactiviteiten. Op dinsdag 18 oktober is er een hockeyspektakel op de velden van de Waterlandse hockeyclub in Monnickendam.

Rugbyspektakel op maandagochtend 17 oktober om 10.00 uur in Ilpendam
Iedereen die wel eens een flinke tackel zou willen uitdelen kan dit nu zonder problemen uitproberen op de velden van sv. Ilpendam, Lepelaarstraat 53. De clinic is van 10.00 – 11.00 uur, bij een hoog deelnemersaantal plakken we er nog een uurtje aan vast. De les, die wordt gegeven door ‘Rugby camps en clinics’, heeft alle facetten van rugby; snelheid, behendigheid, kracht en wordt gratis aangeboden! Geef je snel op!

Zwemspektakel op maandagmiddag 17 oktober om 13.00 uur in Monnickendam
Alle kinderen met minimaal het A diploma zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit zwemspektakel. De badmeesters en –juffen van het Sportfondsenbad en de buurtsportcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen hun krachten om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Om 12.45 uur gaat de deur open en om 13.15 uur starten we centraal met uitleg van de spellen. Zo kan er aan een partijtje waterpolo, een vlottenrace, parachute springen worden deelgenomen en strijden we om de snelste tijd op de loopmat. Natuurlijk is er aan het eind van de middag nog ruimte voor vrij zwemmen en om 14.45 uur mogen de kinderen zich weer gaan omkleden. Gezien de voorgaande drukbezochte edities is het raadzaam om je tijdig op te geven!

Hockeyspektakel dinsdagochtend 18 oktober om 11.00 uur in Monnickendam
In samenwerking met de Waterlandse hockeyclub organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland een gratis Hockeyclinic met een luchtstormbaan. Hockey is ook geschikt voor kinderen uit de onderbouw en dat laten we deze ochtend zien! De activiteiten gaan om 11.00 uur op de hockeyvelden van Sportpark Markgouw aan Cornelis Dirkszoonlaan 348 B van start en duren tot ongeveer 13.00 uur.
Geef je op, kom kijken en uitproberen wat hockey is en of je het leuk vindt! Sportieve kleding en schoenen zijn zeker handig om te dragen.

Meer informatie en aanmelden
Voor de activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers. Stuur een e-mail met naam, leeftijd en de activiteit(en) naar phaakman@sportservicezaanstreekwaterland.nl

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services