Het kloppend hart van Waterland
Live

Sportfondsenbad viert 50-jarig bestaan en zet klanten in het zonnetje

Gepubliceerd: Zondag 16 februari 2020 15:50

Sportfondsenbad viert 50-jarig bestaan en zet klanten in het zonnetje

Foto: Sportfondsenbad Monnickendam

Het Sportfondsenbad Monnickendam bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren zal er elke maand een bezoeker van het Sportfondsenbad worden getrakteerd op een leuk kado. Hilly Busker, gebruiker van het zwembad van het eerste uur, deed de eerste trekking.

In het Sportfondsenbad worden allerlei activiteiten georganiseerd, want naast zwemles voor zowel kinderen als volwassenen, kan me er ook terecht voor allerlei andere wateractiviteiten, zoals aquarobics, aquajoggen, en natuurlijk ook gewoon vrijzwemmen. De afgelopen tijd krijgen deelnemers aan deze activiteiten een stempelkaart uitgereikt. Bij elke activiteit waaraan men deelneemt ontvangt men een stempel. Bij 5 stempels is de kaart vol en dan dingt men mee in de maandelijkse trekking.

Onlangs werd Hilly Busker bij binnenkomst in het Sportfondsenbad verrast door een aantal mensen van het zwembad. "We wilden Hilly een klein beetje in het zonnetje zetten. Ze zwemt al vanaf het begin bij ons en we zijn heel blij met haar vertrouwen in ons bad.". Hilly ontving een bloemetje ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het zwembad en werd verder vereerd met het doen van de eerste trekking.

De eerste gelukkige werd Bertien van der Kolk. Zij heeft een gratis 12-badenkaart gewonnen en heeft deze inmiddels al in ontvangst mogen nemen. Elke maand wordt er een nieuwe trekking gedaan door de winnaar van de vorige maand. Bertien zal de volgende winnaar trekken op 1 maart 2020.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services