Het kloppend hart van Waterland
Live

Spetterend eindoptreden van Aisha's Dance Floor in Purmaryn

Gepubliceerd: Vrijdag 30 juni 2017 11:06

Spetterend eindoptreden van Aisha's Dance Floor in Purmaryn

Ook dit jaar gaf Aisha's Dance Floor een spetterende eindvoorstelling in De Purmaryn. Omroep PIM was er net als elk jaar bij en deed verslag van dit spetterende optreden.

Sinds Aisha de Groot eind 2015 de stoute schoenen aantrok en besloot om een eigen dansschool te beginnen is het allemaal erg snel gegaan. Aisha's Dance Floor is inmiddels een begrip geworden in de gemeente Waterland met mogelijkheden tot het volgen van danslessen in Monnickendam, Broek in Waterland en Ilpendam.

Elk jaar wordt er een eindvoorstelling gegeven in theater De Purmaryn. De kaarten voor de voorstelling waren ook dit jaar binnen een paar uur volledig uitverkocht. De titel van de voorstelling van dit jaar was 'Droom!'. De ouders, broers en zussen, opa's en oma's en vele andere belangstellenden werden getrakteerd op een voorstelling waarbij maar liefst 45 optredens werden gegeven door de verschillende dansgroepen. Van streetdance naar hiphop, en van moderne dans en ballet naar peuterdans. En sommige optredens werden ingeleid met prachtige persoonlijke boodschappen van de dansers en danseressen.

De voorstelling werd afgesloten met een optreden van Urban Breakout waar werkelijk de energie van afspatte. Het was het aanwezige publiek in een klap duidelijk wat Aisha bedoelde met de woorden "Always Dance Fierce". Daarna kwamen alle dansers het podium en werden zij getrakteerd op een ovationeel applaus van het enthousiaste publiek.

Aisha: "Wekenlang hebben alle dansers en de docenten super hard gewerkt om een mooie show neer te zetten. Ik ben zo ongelooflijk trots op iedereen!! Ik wil iedereen bedanken die zich vóór en achter de schermen heeft ingezet. Alle begeleiders, de fotograaf Hilde de Jongh, Omroep PIM, theater De Purmaryn en natuurlijk de dansers zelf! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!"Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services