Het kloppend hart van Waterland
Live

Speculaassoorten van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Gepubliceerd: Woensdag 22 november 2017 15:19

Speculaassoorten van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Foto: Bakker Kees Gutter

Twee soorten speculaas uit het najaarsassortiment van Bakkerij Kees Gutter zijn bekroond met goud door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Zowel de speculaasbrokken als de gevuld speculaastaart voldoen aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden zich hiermee van andere producten. De bakkers van Kees zijn bijzonder trots op dit resultaat. Beide speculaasproducten zijn in alle winkels te verkrijgen en herkenbaar aan de gouden zegel.

Het geheim?
Dat zijn de exclusieve recepten van de bakkers van Kees. Voor beide speculaassoorten wordt een geheime melange van speculaaskruiden gebruikt. De speculaasbrokken zijn lekker dik en worden heerlijk knapperig afgebakken. De gevuld speculaastaart heeft een stevige koek met zachte en rijkelijke vulling van 100% amandelspijs. Beide speculaasproducten worden afgewerkt met halve amandelen, worden met liefde bereid en door de bakker van Waterlands vers gebakken.

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moeten producten aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. De speculaasbrokken en gevulde speculaastaart van Bakkerij Kees Gutter zijn samen met andere bekroonde producten terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Over Kees Gutter
Kees Gutter (www.keesgutter.nl) is al 56 jaar dè Waterlandse bakker met 7 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam en meerdere verkooppunten in groot Waterland. Brood, banket en alle najaarsspecialiteiten kunnen ook besteld worden in de webwinkel op www.broodonline.nl.

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services