Het kloppend hart van Waterland
Live

Sons of Baghwan winnen Talentenshow Broeker Feestweek

Gepubliceerd: Dinsdag 10 september 2019 21:26

Sons of Baghwan winnen Talentenshow Broeker Feestweek

Tijdens de Broeker Feestweek vormt de Talentenshow, die op de donderdag van de Feestweek werd gehouden, een van de hoogtepunten.

Dit jaar deden er maar liefst 12 teams mee aan de Teamcompetitie die als een rode draad door de Broeker Feestweek heen loopt. Tijdens de Teamcompetitie strijden de teams de hele week in verschillende evenementen om de winst. Met de Talentenshow proberen de teams op creatieve wijze punten te vergaren om aan het eind van de week als winnaar te worden uitgeroepen.

Net als vorig jaar werd de Talentenshow georganiseerd in een tot de laatste plek gevuld Broeker Huis. Omroep PIM was aanwezig met een camera, en in samenwerking met Het Broeker Huis was het mogelijk gemaakt om ook binnenin het Broeker Huis live mee te kijken op een groot scherm. Tijdens de Talentenshow mogen de teams niet playbacken en moeten zij eigen teksten zingen. Oke, niet altijd even goed bij stem of even zuiver, maar de lol spat er wel degelijk vanaf.

Aan het einde van de avond bepaalde de jury dat Sons of Baghwan de winnaars waren, gevolgd door Mac Broek en Make Brook Great Again. En daarna? Daarna bleef het nog lang gezellig in Het Broeker Huis.

Uiteindelijk werd de Broeker Feestweek 2019 gewonnen door het team Febo in Broek. Tweede werd Sons of Baghwan en derde The B-Team. De volledige uitslag is te bekijken op de website van De Broeker Gemeenschap: www.debroekergemeenschap.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services