Het kloppend hart van Waterland
Live

Sinaasappel Mangoslof van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Gepubliceerd: Zaterdag 24 maart 2018 09:03

Sinaasappel Mangoslof van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Foto: Bakkerij Kees Gutter

Met Pasen in het vooruitzicht ontwikkelden de banketbakkers van bakkerij Kees Gutter een smakelijke, frisse Sinaasappel Mangoslof. Deze slof werd onlangs met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

De Sinaasappel Mangoslof is gebaseerd op de welbekende roomboter slofbodem, die de bakkers ook gebruiken voor de zomerse aardbeienslof. Deze roomboter slofbodem wordt bedekt met een lekkere laag banketbakkersroom, verse stukjes mango, een frisse sinaasappelbavaroise en voor de vitaminen twee hele schijven verse sinaasappel.

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning het product aan strenge kwaliteitseisen voldoen en zich onderscheiden van andere producten. Er wordt beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, structuur, kleur, geur en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. De Sinaasappel Mangoslof is, samen met andere bekroonde producten, terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Over Kees Gutter
Kees Gutter (www.keesgutter.nl) is al 57 jaar dè Waterlandse bakker met 7 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam en meerdere verkooppunten in groot Waterland.

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services