Het kloppend hart van Waterland
Live

Sfeervol Kerstplein trekt veel bekijks

Gepubliceerd: Donderdag 30 december 2021 11:48

Sfeervol Kerstplein trekt veel bekijks

Foto: Omroep PIM

Een aantal bewoners van de Cornelis Dirkszoonlaan en het Tedingh van Berkhoutplein hadden vorig jaar al het initiatief genomen om hun binnentuin om te toveren tot een Kerstplein. Dit jaar besloten ze het nog groter aan te pakken. En dat is zichtbaar.

Direct bij het benaderen van dit pleintje word je ondergedompeld in een lichtjesparadijs. Speciaal voor Omroep PIM zijn een aantal initiatiefnemers naar het pleintje gekomen om ons te woord te staan. 

Een en ander is ontstaan door de lockdown van vorig jaar. Wat begon met het plaatsen van een picknickbank werd uitgebouwd met het ontwikkelen van een Kerstplein. Het plein kreeg de naam `Con Tedplein` wat een afkorting is van de samenvoeging van de twee straten waaraan het plein ligt.

Het maken en ontwerpen van het sfeervolle plein behelst een hele organisatie maar geeft op hetzelfde moment zoveel verbinding. De bezoekersaantallen zijn dit jaar alweer meer dan vorig jaar. En dat is waarvoor ze het doen. Het is zeer de moeite waard om het plein te bezoeken.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services