Het kloppend hart van Waterland
Live

Serious Yoga: Yoga voor 3FM Serious Request in Monnickendam

Gepubliceerd: Maandag 12 december 2016 18:46

Op zaterdag 17 december van 09:30 tot 12:00 uur kan iedereen van 3 tot 80 jaar yogalessen volgen waarvan de opbrengst volledig naar 3FM Serious Request gaat.

Deze Serious Yoga actie wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen YogaWays, Angela de Rie, Stichting Co-Nijntje en Sociaal Cultureel Centrum De Bolder.

3FM Serious Request
3FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van Het Nederlandse Rode Kruis. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen in ontwikkelingslanden zoals Ivoorkust, Ethiopië en Soedan aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 

Programma
Op zaterdag 17 december tussen 09:30 en 12:00 uur kan je 3 verschillende Yoga lessen volgen:

10:00 – 11:45 uur: 15 tot 80 jaar | Breathe – Move – Meditate
In een speciale extra lange yoga les neemt Ingvild van YogaWays je mee door een rustige flow van yoga houdingen met de focus op de samenwerking tussen ademhaling en beweging. Aansluitend zal Bas van YogaWays je door een aantal ademhalingstechnieken leiden en we sluiten af met een meditatie.

De les is toegankelijk voor alle niveaus en elk level van ervaring. De les is een combinatie van flow en yin yoga met hier en daar wat uitdaging zoals past bij de lessen van YogaWays.

09:45 – 10:45 uur: kind 3 tot 5 jaar + volwassene | Kind & (groot)ouder Yoga

11:00 – 12:00 uur: kind 6 tot 10 jaar + volwassene | Kind & (groot)ouder Yoga
Voor de gelegenheid ontwikkelt kinderyoga docente Angela de Rie twee bijzondere yogalessen voor (groot)ouder en kind. Terwijl (groot)ouder en kind samen met de houdingen spelen word je gelijk ook vertrouwd gemaakt met de meer mindfulle en meditatieve kant van yoga.

Meedoen & doneren
Iedereen mag meedoen met deze lessen. Het enige wat we vragen is om voor aanvang van de les waaraan je deelneemt een donatie te doen in de donatie bus die klaarstaat in de foyer van De Bolder. Hoeveel je wil doneren bepaal je zelf. Na afloop zullen de donatie worden geteld en gestort worden op Giro 661.  

Vragen of meer informatie kijk op YogaWays.nl of mail naar info@yogaways.nl

Bron: YogaWays

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services