Het kloppend hart van Waterland
Live

Schilder je eigen koe in de Broeker Kerk

Gepubliceerd: Maandag 15 juli 2019 13:30

Schilder je eigen koe in de Broeker Kerk

Foto: Ruud Spil

Tijdens het zomerproject 'Koeien in de kerk' draait in juli en augustus alles om koeien in de kerk van Broek in Waterland. Koeienschilder Ruud Spil exposeert er zijn schilderijen en op 28 juli geeft hij een schilderworkshop in de kerk.

Tijdens de workshop worden beginners en gevorderden ieder op hun eigen niveau begeleid. Je krijgt van Spil een koeienfoto (of je neemt er zelf een mee) als basis, hij geeft de nodige tips en vertelt veel over koeien. Ondertussen helpt hij je om je schilderwerk goed op de rails te houden, zodat je aan het einde van de middag een kant-en-klaar schilderij mee naar huis kunt nemen. "Heb ík dat gemaakt?" zo reageerden deelnemers aan zijn eerdere workshops soms verbaasd, als ze het eindresultaat zagen.

De workshop is zondag 28 juli van 13.00 tot 17.00 uur in de Broeker Kerk. Meer informatie en aanmelden via e-mail: ruudspil@ruudspil.nl

Expositie
De expositie van koeienschilderijen van Spil in de kerk duurt tot 25 augustus. Openingstijden: zondag en maandag 13.00-16.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur. Op twee zondagen (21 juli en 4 augustus) is Spil zelf in de kerk aan het schilderen.

Meer informatie: www.broekerkerk.nl/agenda.

Bron: Broeker Kerk

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services