Het kloppend hart van Waterland
Live

Ruim 1200 tips over grijze Mazda

Gepubliceerd: Zaterdag 08 augustus 2020 16:12

Ruim 1200 tips over grijze Mazda

Bij de politie zijn sinds woensdagmiddag ruim 1200 tips binnengekomen over de grijze Mazda en een aantal onderdeeltjes die mogelijk te maken hebben met de fatale aanrijding van het Markense meisje Tamar. Ze werd op 25 juli 's nachts dood gevonden langs de Waterlandse Zeedijk (N518) nabij Zuiderwoude.

De politie maakte woensdag beelden openbaar van de Mazda 3 in de nacht van het ongeval op de parkeerplaats aan de Kruisbaakweg op Marken aankomt. Ruim twee uur later kijken twee personen enige tijd naar de voorkant van de grijze auto. 

 

Ook zijn er beelden getoond van een zwart dopje en twee stukjes witte kunststof met een groen en een rood streepje. Die werden gevonden in de berm waar Tamar werd aangetroffen. Volgens een woordvoerder is al bekend wat het zwarte dopje is: dat is een clip om kunststof onderdelen te bevestigen, bijvoorbeeld bumpers. 

 

In een nieuw filmpje bedankt de politie alle mensen die een tip hebben doorgegeven. Verder wordt het publiek opnieuw gevraagd om meer informatie over de grijze Mazda. De politie wil weten wie die auto op of rond 25 juli heeft gezien bij Marken of op de Waterlandse Zeedijk. Volgens de woordvoerder worden in overleg met het Openbaar Ministerie ook camerabeelden opgevraagd van camera's langs de snelwegen in de buurt. 

 

Informatie kunt u sturen naar het e-mailadres: onderzoekmarken@politie.nl. Bellen kan ook via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

 

Bron: www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services