Het kloppend hart van Waterland
Live

RTV Purmerend is op zoek naar een commerciële tijger voor de functie van commercieel medewerker

Gepubliceerd: Zaterdag 06 september 2014 17:44

RTV Purmerend is op zoek naar een commerciële tijger voor de functie van commercieel medewerker

Voor onze snelgroeiende organisatie en als gelukkige ontvanger van gemeentesubsidie, zijn wij altijd op zoek naar meer middelen om onze mogelijkheden te vergroten en onze huidige en toekomstige uitbreiding te kunnen realiseren.

RTV Purmerend is de lokale omroep die al meer dan 18 jaar uitzendt voor alle Purmerenders in de wijde omgeving. Wij zijn een snelgroeiende organisatie die bestaat uit een Dagelijks Bestuur, een Redactieraad en een grote groep enthousiaste medewerkers (vrijwilligers). Wij vullen onze subsidie aan met inkomsten uit de verkoop van zendtijd en reclame op radio, televisie en internet. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar sponsoren om ons te steunen. Ter vergroting van onze mogelijkheden en de realisering van onze ambities en grootschalige projecten, hebben wij continu fondsen nodig.

Ben jij degene die een koelkast op de noordpool weet te verkopen? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Wij zoeken een verkoper (m/v) pur-sang met een sterke commerciële instelling die niet bang is voor een uitdaging.

Wat houdt de functie in?
Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en in standhouding van het marktgebied. Je benadert bestaande relaties en zoekt actief naar nieuwe clientèle. Daarnaast denk je actief mee over onze marketingstrategie, verbetert deze waar nodig en ontwikkelt nieuwe acties op eige initiatief. Vanuit je eigen omgeving en niet gebonden aan vaste werktijden, voer jij deze functie enthousiast en zorgvuldig uit. Je kunt ook eventueel gebruik maken van onze redactieruimte. Vallend onder de verantwoordelijkheden van de Redactieraad, breng je periodiek rapport uit.

Jij:

  • bent commucatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • beschikt over een MBO/HBO denk- en werkniveau
  • bent een commerciele denker
  • kan zelfstandig werken, bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit
  • beschikt over kennis van PR, Marketing en Sales in brede zin
  • heb affiniteit met de wereld van de media

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote vrijheid van handelen en eigen werktijden. We geven je de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij radio en televisie. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen werkgebied te ontginnen en geven je een prachtige aanvulling op je CV. 

Je inspanningen worden beloond met minimaal 15% van de opbrengsten van verkochte reclame/zendtijd.

Contact:
Stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@rtvpurmerend.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met esther.perez@rtvpurmerend.nl.

Let op: dit betreft een vrijwilligersfunctie!!

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services