Het kloppend hart van Waterland
Live

Rob en Nel Knemeijer nemen na 24 jaar afscheid

Gepubliceerd: Donderdag 01 januari 2015 12:37

Rob en Nel Knemeijer nemen na 24 jaar afscheid

24 jaar zijn Rob en Nel Knemeijer de uitbaters geweest van sportkantine 't Spil in Monnickendam. Op 31 december namen zij afscheid.

Gevraagd naar wat hij het meeste zou gaan missen zei Rob: "De feesten die we vroeger hadden. Met René Froger, Lee Towers, de housefeesten die we hier gehad hebben... die waren echt grandioos. Maar ook de grote sportevenementen waren altijd geweldig.". Nel gaf aan vooral de gezelligheid te gaan missen. "De mensen die zo even binnenlopen. De voetbal, de basketball. Die gezelligheid zal ik zeker gaan missen."

De voetbalkantine was jaren terug ook een van de eerste plekken in Waterland waar op een groot scherm voetbalwedstrijden getoond werden, en dat trok in de tijd ook erg veel bezoekers richting de sporthal. 

Nu ze niet meer in de sportkantine werken gaan Nel en Rob zeker niet achter de geraniums zitten. Nel: "Er komt altijd wat op mijn pad, maar ik zal zeker niet stil gaan zitten. Ik zit in de Club van 100 van de voetbalvereniging, in het bestuur van zaalvoetbalvereniging, en ik word binnenkort oma, dus genoeg dingen te doen." Het afscheid na 24 jaar zorgde voor een lach en een traan. "Ik wil iedereen bedanken voor alle bloemen, alle cadeaus, en de mooie woorden, en iedereen de beste wensen en een gezond 2015 toewensen."

Vanaf 1 januari wordt het beheer van de kantine overgenomen door Wiebe Wittesleger, die aangaf blij te zijn voor raad en daad nog altijd bij Rob en Nel terecht te kunnen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services