Het kloppend hart van Waterland
Live

Ridders van de Ronde tafel Amstelveen halen €20.000 op voor Huis aan het Water

Gepubliceerd: Dinsdag 27 juni 2017 19:43

Ridders van de Ronde tafel Amstelveen halen €20.000 op voor Huis aan het Water

Foto: Huis aan het Water

Jaarlijks organiseert de Ridders van de Ronde van de Tafel Amstelveen een groot feest met veiling, waarvan de opbrengst meestal grotendeels naar een nationaal doel gaat zoals ALS en KIKA en een gedeelte naar de voedselbank in Amstelveen.

Toen Frederic Evers één van de organisatoren van het jaarlijkse feest zelf kanker kreeg stond zijn wereld en dat van zijn gezin op zijn kop. Frederic heeft ervaren hoe de belangrijk persoonlijke steun vanuit Huis aan het Water voor hem en zijn gezin is in zo’n moeilijke periode. Dus voor Frederic was het niet moeilijk om dit jaar een goed doel voor te stellen, alle andere organisatoren stemden daar graag in mee.

Zoals Frederic zegt “het leuke van dit doel is, dat onze gift er echt toe doet, dat je echt een verschil kan maken”. Een Huis dat 120 mensen per week ontvangt en voor zoveel mensen een bijdrage levert om weer in hun kracht te komen zowel psychisch als fysiek, dat is heel fijn om daar iets voor terug te kunnen doen”.

De opbrengst van €27.500 ging voor €7500 naar de voedselbank en voor €20.000 naar Huis aan het water. Als dank heeft voorzitter Matty Hakvoort de mannen een dagje mee zeilen genomen.

Bron: Huis aan het Water

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services