Het kloppend hart van Waterland
Live

Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer bij SDOB!

Gepubliceerd: Zondag 04 juni 2017 09:56

Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer bij SDOB!

Van 28 augustus t/m 1 september 2017 is Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij SDOB!

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben en met succes de opleiding van Real Madrid hebben doorlopen. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt plaats bij verschillende clubs, bij SDOB van 28 augustus t/m 1 september 2017.

De deelnemers krijgen 5 dagen toptraining door opgeleide Real Madrid CF trainers. Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

De 5 beste spelers (ongeacht leeftijd) van elke locatie worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen scouts van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Het voetbalkamp bij SDOB is bedoeld voor spelers - jongens en meisjes - van 7 t/m 14 jaar. Meer informatie vind je op de website van SDOB: www.sdob.nl

Bron: SDOB

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services