Het kloppend hart van Waterland
Live

PvdA Politiek Café met Klara Boonstra, directeur Wiardi Beckmanstichting

Gepubliceerd: Donderdag 04 oktober 2018 09:15

PvdA Politiek Café met Klara Boonstra, directeur Wiardi Beckmanstichting

Foto: PvdA Waterland

Op dinsdag 9 oktober presenteert PvdA Waterland een politiek café in het Weeshuis in Monnickendam met Kiara Boonstra, aanvang 20.00 uur.

In het persbericht staat: "De PvdA Waterland is goed bezig: bij de gemeenteraadsverkiezingen dit voorjaar hebben we een zetel gewonnen zodat naast Beate Janssen van Raay ook Henk van Berkum volwaardig gemeenteraadslid is. We hebben een wethouder kunnen leveren voor de coalitie: Ton van Nieuwkerk voor Zorg en Welzijn. Daarnaast hebben we als duo-raadsleden Petra van Lint, Alexander Kaars en sinds kort de 21 jarige Jelmer Stolk.

Met dit enthousiaste team willen we ook verdieping zoeken. Wat kunnen we verbeteren aan de samenleving? Daarom houden we geregeld een Politiek Café. Op dinsdag 9 oktober vindt dat plaats in het Weeshuis, Weezenland 16, 1141 BN Monnickendam.

Spreker die avond is Klara Boonstra, hoogleraar Internationaal Arbeidsrecht aan de VU en directeur van de Wiardi Beckmanstichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA. Zij maakt zich sterk, in de traditie van de PvdA, voor eerlijk betaald werk, ook voor flexwerkers. We zullen deze avond haar ideeën horen over dit onderwerp en over de actuele politiek en de PvdA.

Er is ruime gelegenheid voor vraag en antwoord en discussie. Er wordt u koffie en thee aangeboden en een drankje na afloop. Laat je inspireren door het nieuwe elan in de PvdA Waterland en discussieer mee!

Voor meer info: voorzitter PvdA Waterland Fred Omvlee, fredomvlee@gmail.com, tel 0653441895. Zie ook op Facebook PvdA Waterland en www.waterland.pvda.nl"
 
Bron: PvdA Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services