Het kloppend hart van Waterland
Live

Popvibrations een muzikale inspiratiemiddag in P3

Gepubliceerd: Woensdag 06 juni 2018 16:53

Popvibrations een muzikale inspiratiemiddag in P3

Foto: Baggio

De Popfabriek organiseert op 17 juni Popvibrations. Een dag vol muziek met workshops, clinics en optredens van bekende en lokale artiesten. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van BAGGIO!

Clinics en workshops door de bandleden van BAGGIO
Kom op 17 juni ook naar P3 voor een muzikale inspiratiemiddag! Er worden diverse clinics en workshops georganiseerd door de bandleden van BAGGIO Bas de Groot (gitaar), Rik Verlinden (toetsen), Sander van Truijen (drums) en Auke Haaksma (bas). Tijdens de clinics vertellen van alles over het vak, hun instrument en ze geven interessante speeltips!

Tijdens de workshops "Spelen in een Band", "Drums", "Toetsen en gitaar" ga je zelf met deze professionele bandleden aan de slag.

Optredens
Een middag vol optredens van regionale bands en singer-songwriters, waaronder optredens van de muzikanten van Popfabriek on the Road. Om 17.00 uur sluit BAGGIO de dag af met een spetterend optreden. BAGGIO is bekend van The Voice of Holland 2017 waar hij hits van ABBA en The Beach Boys vertolkte.

Voor wie?
Geschikt voor beginnende en gevorderde muzikanten en muziekliefhebbers vanaf 10 jaar. Ervaring is geen must! Bij de band coaching worden deelnemers ingedeeld naar niveau.

Meet & Greet
Win een Meet & Greet met BAGGIO en volg De Popfabriek op Instagram.

Praktische informatie
Popvibrations vindt plaats op zondag 17 juni van 13.00-18.00 uur in P3 te Purmerend. Voor meer informatie en het programma check facebook DePopfabriek of de website www.depopfabriek.nl. Opgeven via a.muller@muziekschoolwaterland.nl. Let op! VOL = VOL.

Over De Popfabriek
De Popfabriek is een collegiale samenwerking tussen Muziekschool Waterland en Poppodium P3. De Popfabriek is er speciaal voor jongeren die popmuziek willen maken.

Het doel en kader van de samenwerking omvat: het leren spelen en uitvoeren van popmuziek en een eigen plek geven in Purmerend en omgeving. Er wordt intensief samengewerkt met het voortgezet onderwijs.

Bron: Muziekschool Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services