Het kloppend hart van Waterland
Live

PIM ontvangt "levend persbericht" van Bakkerij Kees Gutter

Gepubliceerd: Zondag 23 december 2018 10:50

PIM ontvangt

Tja, toen wij enige tijd geleden de vraag kregen van Bakkerij Kees Gutter of wij geïnteresseerd waren in een "levend persbericht" werd onze nieuwsgierigheid natuurlijk geprikkeld. Want wat is nu in vredesnaam een "levend persbericht"?

Of we het levende persbericht wilden komen halen? Maar natuurlijk. Nieuwsgierig als we zijn bij PIM togen we naar Gutter en namen daar het persbericht in ontvangst. Eens goed bekeken, rondom. Zag er goed uit met het persbericht in een envelop erbij. De knisperende verpakking opengemaakt. Groot mes gepakt en het onderwerp van het persbericht aangesneden, de mooie houten snijplank zat er al bij.
 
Maar laten we een eind maken aan de spanning. Het "levende persbericht" was een met goud bekroonde luxe kerststol van Bakkerij Kees Gutter. In het begeleidende persbericht stond te lezen hoe Bakkerij Kees Guter wel vaker hun ambachtelijke producten ter beoordeling instuurt naar het Nederlands Bakkerij Musuem, een onafhankelijk specialist die het hele jaar door honderden producten van bakkerijen uit heel Nederland test. Zo ook de luxe kerststol. En zoals vaker gebeurd werd ook de luxe kerststol op vorm, structuur, kleur, geur en smaak/aroma op bijna alle onderdelen met de maximale score beoordeeld en verdient daarmee de titel "Bekroond met Goud". Meer informatie hierover is te vinden op www.bekroondmetgoud.nl
 
Maar in het persbericht werd ook opgeroepen om vooral ook zelf de kerststol te beoordelen. Dus tja... we geven toe dat we bij PIM niet onder de categorie 'deskundige jury' vallen, maar voor zover wij konden oordelen was de vorm goed. Dus toen een hapje. De structuur voelde ook goed. Dus nog even proeven. Tja, we kunnen niet anders oordelen dan dat het erg lekker was. We zijn met de restanten van de kerststol nog even richting Swaensborch gegaan en hebben daar de bewoners van De Stegh ook even laten oordelen. En ook daar alleen maar positieve berichten.
 
We willen Bakkerij Kees Gutter van harte feliciteren met de titel Bekroond met Goud. Maar we willen hen ook vooral bedanken voor de zeer originele manier van persberichten sturen... was een zeer leuke verrassing.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services