Het kloppend hart van Waterland
Live

Peter van Maanenberg genomineerd voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

Zaterdag 08 mei 2021 11:05

Peter van Maanenberg genomineerd voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

Omroep PIM is trots dat Peter van Maanenberg, vrijwilliger bij Omroep PIM, een van de genomineerden is voor de door de NLPO georganiseerde verkiezing van Omroepvrijwilliger van het Jaar. Op www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl kunt u tot en met 18 mei uw stem op Peter uitbrengen.

Een lokale omroep zonder vrijwilligers is niet denkbaar. De lokale omroepen in Nederland draaien in totaal op zo’n 20.000 vrijwilligers, die zich op de een of andere manier inzetten voor de lokale omroepen in hun gemeente. En om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten organiseert de NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen) sinds een paar jaar de verkiezing Omroepvrijwilliger van het Jaar.

Peter van Maanenberg is al vele jaren als vrijwilliger bij Omroep PIM actief. Hij is daar niet alleen achter de camera te vinden of als editor actief, maar ook zo'n beetje alles wat met de techniek te maken heeft is iets waar Peter bij betrokken is. En daarnaast verzorgt Peter binnen PIM ook veel trainingen. Zo organiseert hij camera- en edittrainingen, en is hij altijd bereid de vrijwilligers van PIM te helpen met vragen.

In juni 2019 kreeg Peter voor zijn vele verdiensten als vrijwilliger uit handen van de Vereniging Oud Monnickendam al "De Monnick" uitgereikt, die elk jaar wordt uitgereikt aan een persoon of instelling die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de geschiedenis van Monnickendam.

Jeroen Kistemaker, hoofdredacteur van Omroep PIM: "Eigenlijk denk ik dat Peter het helemaal niet zo nodig vindt om in het zonnetje gezet te worden voor alles wat hij doet. Als ik weleens mijn bewondering voor hem uitspreek, dan doet hij dat heel vaak af met “anders ga ik toch maar aan de drank”. Maar het is natuurlijk echt heel erg bijzonder wat hij allemaal doet, en ik vind het dan ook mooi dat de NLPO besloot om Peter te nomineren voor de titel Omroepvrijwilliger van het Jaar. Ik hoop dat iedereen in Waterland op hem gaat stemmen."


Stemmen is mogelijk op www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl. U kunt daar tot en met 18 mei uw stem uitbrengen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services