Het kloppend hart van Waterland
Live

Overweldigende belangstelling voor nieuwjaarsreceptie Ondernemersvereniging Waterland

Gepubliceerd: Maandag 09 januari 2017 18:09

De belangstelling voor de nieuwjaarbijeenkomst van de Ondernemersvereniging Waterland was dit jaar overweldigend. Ruim zeventig leden en partners verzamelden zich vrijdag 6 januari in restaurant de Waegh op de Middendam in Monnickendam.

Ook de zusterverenigingen PRO uit Purmerend en de Beemster Ondernemers waren vertegenwoordigd. Evenals de voorzitter van de VOWA, waarin de ondernemersverenigingen in deze regio samenwerken, Piet Hein Debets. Gemeentelijke belangstelling was er met de komst van wethouder economische zaken Jean van de Hoeven.

Voorzitter Bas van Baarsen ging in zijn toespraak nader in op de verkiezing van de Ondernemer van het jaar 2016 in de Gemeente Waterland. Opmerkelijk was dat dit jaar door meer dan 1500 personen is gestemd op een van de drie genomineerden. Het eerste resultaat van een door de ondernemersvereniging in het leven geroepen mediagroep om meer bekendheid aan deze gebeurtenis voor het bedrijfsleven te geven.

De winnaar Waterland Installatietechniek uit Broek in Waterland was al op de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Waterland in het zonnetje gezet. Maar ook de genomineerden Style Fashion&Living uit Monnickendam en de Dierenkliniek uit Broek in Waterland werden verrast met een oorkonde en een fraaie bos bloemen. Bijna onnodig te vermelden waren de vriendelijke ontvangst en uitstekende verzorging van de hapjes en drankjes door het personeel van de Waegh.

Om half acht was de officiƫle afsluiting, waarbij de voorzitter nog even de uitzending van Waterlandse Zaken van omroep PIM op 15 januari en het bezoek aan de winnaar van de ondernemersprijs op 9 februari in herinnering bracht.

Bron: Ondernemersvereniging Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services