Het kloppend hart van Waterland
Live

Optreden Meezingkoor Waterland op 30 september 2017

Gepubliceerd: Vrijdag 22 september 2017 17:38

Optreden Meezingkoor Waterland op 30 september 2017

Foto: Omroep PIM

Op zaterdag 30 september 2017 verzorgt Meezingkoor Waterland een gratis optreden in de katholieke kerk in Monnickendam. Het optreden van 15.00 – 17.00 uur is gratis te bezoeken. Meezingen is niet verplicht, maar mag wel!

Tijdens de Korendag met de Jan Haring Race is het altijd dikke pret tijdens de slotsamenzang van alle koren in de katholieke kerk. De koorleden van Meezingkoor Waterland doen dit graag nog een keer dunnetjes over en daarom organiseren ze op zaterdag 30 september een gratis optreden in diezelfde kerk aan het Noordeinde in Monnickendam.

Muzikale dag
Het optreden vindt plaats voorafgaand aan het Soundbites Festival dat deze dag van 17.00 – 20.00 uur plaatsvindt op diverse locaties in de binnenstad van Monnickendam. Het Waterlandse Meezingkoor is al het ware het opwarmertje voor wat die dag verder aan muziek ten gehore wordt gebracht. Bezoekers zijn vanaf 15.00 uur welkom in de kerk voor een gezellige meezingmiddag met Nederlandstalige muziek. Wie mee wil zingen ontvangt een gratis tekstboekje en ook de toegang tot de kerk is gratis. De kerk biedt ruimte aan 450 mensen en drankjes zijn tegen betaling in de kerk te verkrijgen.

Over Meezingkoor Waterland
Meezingkoor Waterland heeft een vaste kern van ruim 70 leden. Smartlappen, zeemansliederen en ander liedjes van Nederlandse bodem staan op het reportore van het koor. De muzikale begeleiding is in handen van accordeonist Ina van Veen en Friso de Zeeuw. Frank Lassche en Simon Verbeek zijn vaste voorzwaaiers. Meezingkoor Waterland maakt deel uit van Stichting uit de Kunst. Voor meer informatie over het koor kunt u terecht op www.meezingkoorwaterland.nl.

Bron: Meezingkoor Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services