Het kloppend hart van Waterland
Live

Openbare bijeenkomst over bedrijventerrein Galgeriet in Het Weeshuis

Gepubliceerd: Dinsdag 14 februari 2017 20:56

Openbare bijeenkomst over bedrijventerrein Galgeriet in Het Weeshuis

Precies een jaar na de presentatie van het advies van de Taskforce Ruimtewinst (TFR) voor de ontwikkeling van bedrijventerrein het Galgeriet wordt op 15 februari in Het Weeshuis een informatieavond gegeven over de ontwikkelingen op het Galgeriet.

Op woensdag 15 februari organiseert de gemeente samen met betrokken ondernemers een informatieavond over de ontwikkelingen op het bedrijventerrein Galgeriet. 

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Het Weeshuis, Weezenland 16 in Monnickendam en begint om 19.30 uur. Tijdens deze avond presenteren de betrokken ondernemers plannen voor een tijdelijke supermarkt en een tijdelijke bierbrouwerij met proeflokaal. 

Vanuit de gemeente gaat wethouder Jean van der Hoeven graag met u in gesprek om te vernemen hoe u tegenover dit initiatief staat. Wij vragen uw mening in verband met de besluitvorming door de gemeente komend voorjaar. Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid om hierover met de betrokken ondernemers in gesprek te gaan. 

De koffie staat vanaf 19.00 uur klaar, de presentaties starten om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

Wilt u over dit onderwerp rechtstreeks inhoudelijk naar de gemeente reageren, dan kan dat ook. U stuurt hiervoor een e-mail aan transformatiegalgeriet@waterland.nl.

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services