Het kloppend hart van Waterland
Live

Open Dag van Foto Community Waterland

Gepubliceerd: Zondag 21 oktober 2018 17:43

Open Dag van Foto Community Waterland

Een actieve groep amateurfotografen uit de regio is op zaterdag 20 oktober 2018 bij elkaar in de fotostudio van Arnold van de Zee in Monnickendam.

Arnold van der Zee is de drijvende kracht achter deze club van ongeveer 50 fotografen die wil leren om mooiere foto’s te maken. De deelnemers aan de “Open Dag” zijn leden van de club, maar ook nieuwe aspirant-leden zijn aanwezig. De dag is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten en kwaliteiten uit te wisselen. In de studio zijn ook twee modellen aanwezig die poseren voor de lenzen van de deelnemers.

De Fotocommunity Waterland komt geregeld bij elkaar om nieuwe dingen te leren. En Arnold organiseert in overleg workshops, cursussen, en ook wel wedstrijden. Vaak met een thema, maar ook wel vrije opdrachten.

Het enthousiasme gaat zover dat er ook echte fotoreizen worden gehouden, in eigen land maar ook verder weg. Binnenkort gaat er zelfs een reis naar Dubai.


Wilt u meer weten over Fotocommunity Waterland? Kijk dan op hun Facebookpagina op: www.facebook.com/FotoCommunityWaterland
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services