Het kloppend hart van Waterland
Live

Open dag van De Popfabriek

Gepubliceerd: Donderdag 27 juni 2019 10:07

Open dag van De Popfabriek

Foto: Popfabriek

De Popfabriek opent zondag 7 juli de studio’s van Poppodium P3 voor muzikale bedrijvigheid. Een middag vol workshops, optredens en een college staan voor jong en oud op het menu bij deze open dag. De toegang en deelname is gratis.

Voor ieder wat wils
Een unieke kans voor iedereen die het leuk vindt om muziek te maken en zich te ontwikkelen op het gebied van zang, samenspel, tekstschrijven en produceren. De workshops zijn zo ingedeeld dat ze toegankelijk zijn voor jong en oud. Er is van alles mogelijk en ervaring is niet nodig. Vanaf 12:00 uur kunnen mensen zich ter plekke inschrijven voor de workshops en 13:00 uur start de eerste workshopronde. Het complete tijdsschema en extra informatie over de workshops is te vinden op de website: www.depopfabrieknl/muzikantenwereld

De komst van vier professionele muzikanten zorgt voor een divers programma. Maartje Keijzer geeft een zangworkshop. Auke Haaksma begeleidt muzikanten met weinig tot geen bandervaring in zijn workshop bandcoaching, Florean Kruiswijk gaat de uitdaging aan om in één les een nummer te schrijven en op te nemen. ‘Met een plan en de juiste stappen kan je in korte tijd iets unieks maken’ aldus Florean. Artiest PYN, ambassadeur bevrijdingsfestival Friesland 2019, geeft een gastcollege en verteld wat er komt kijken bij het schrijven van nummers en de follow up daarvan.

Praktische informatie
Muzikantenwereld vindt plaats op zondag 7 juli van 13.00-17.00 uur in P3 te Purmerend. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 12:00 uur. Entree is vrij.

TIJDSCHEMA:
12.00 - 13.00: inschrijven workshops
13.00: start workshop ronde 1
14.00: start workshop ronde 2
14.00: Flitscollege "DO IT YOURSELF" door PYN
15.00: start workshop ronde 3
15.00: Flitscollege "DO IT YOURSELF" door PYN
16.00 - 17.00: SHOWTIME (Line-up volgt nog)

Over De Popfabriek
De Popfabriek is een gezamenlijk initiatief van Muziekschool Waterland en Poppodium P3. Door steeds hechtere samenwerking tussen de muziekschool en het voortgezet onderwijs in Purmerend zijn veel leerlingen vanuit projecten die de muziekschool onder schooltijd uitvoert doorgestroomd naar cursussen en bandjes van de Popfabriek. Zij oefenen in de studio’s van P3.

 

Bron: Popfabriek

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services