Het kloppend hart van Waterland
Live

Open dag Purmer 400 jaar

Gepubliceerd: Zaterdag 02 juli 2022 16:21

Open dag Purmer 400 jaar

Foto: Omroep PIM

Tijdens de Open Dag Purmer 400 Jaar kon je 30 locaties in de Purmer bezoeken. Bewoners en eigenaren van diverse bedrijven stonden de hele dag klaar om bezoekers te ontvangen die zich vooral met de fiets meldden. Er waren onderweg ook diverse parkeergelegenheden en op diverse terreinen hapjes en drankjes geregeld.

Een mooie, zonnige dag, waar veel mensen erop uit gingen om de Purmer te ontdekken. Ook zag je Purmer-bewoners bij de buren op bezoek gaan om te kijken hoe het bedrijf er voor staat. 

PIM trok er ook op uit en bezocht een aantal bedrijven. Agrariërs Beets en Helmich, Loonbedrijf Hopman, tevens paardenpension, Metaalbedrijf Oly en een grappig klein winkeltje Coriina’s Crea Koe. Corina van Dam geeft ook workshops, soms samen met Paula. Een onverwacht pareltje midden in de Purmer. 

We zagen onderweg ook speciale tentoonstellingen, zoals van tractoren, rijtuigen, arrensleden, of een klein groepje alpaca’s. Houd de agenda van de activiteiten van Purmer 400 in de gaten, want er is nog veel meer te doen en te zien binnenkort.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services