Het kloppend hart van Waterland
Live

Open Dag Fotocommunity Waterland

Gepubliceerd: Donderdag 23 september 2021 08:33

Open Dag Fotocommunity Waterland

Foto: Arnold van der Zee

Op zaterdag 2 oktober zal Fotocommunity Waterland (FCW) de deuren openzetten voor het publiek. Dit evenement vindt plaats in de grote zaal van Cultureel Centrum ‘De Bolder’ in Monnickendam.

De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt. Amateurfotografen uit de gehele regio kunnen zich oriënteren tijdens deze Open Dag die duurt van 10:00 u tot 15:00 u. Zo wordt er uitleg gegeven over alle activiteiten die de leden met elkaar ondernemen. Tevens zal Arnold van der Zee, oprichter van Fotocommunity Waterland en fotograaf in Monnickendam, alle gestelde vragen kunnen beantwoorden. 

Er zijn 2 modellen aanwezig waarmee bezoekers aan de slag kunnen. De modellen zijn opgemaakt door een Make-up Artist en kunstzinnig gekleed. Er wordt uitleg gegeven over het werken met modellen. Ook zijn er enkele leden van de FCW aanwezig die graag vertellen over de ervaringen binnen de club. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om met mooie objectieven van SIGMA te fotograferen. Deze dag is gerealiseerd in samenwerking met Foto Looman uit Purmerend en SIGMA objectieven.

Modellen kunnen zich aanmelden voor een intake om in de toekomst op TFP basis te shooten met de FCW. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor deze Open Dag via de website. Deelname is gratis. www.studioarnoldvanderzee.nl.

Meer informatie: Studio Arnold van der Zee, t Spil 1, 1141 SB Monnickendam, Tel: 0299 651377 Mob: 06-22660727

Bron: Studie Arnold van der Zee

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services