Het kloppend hart van Waterland
Live

Open Dag Brandweer Broek in Waterland op 8 juli

Gepubliceerd: Zondag 25 juni 2017 09:41

Open Dag Brandweer Broek in Waterland op 8 juli

Op 8 juli opent de brandweer in Broek in Waterland de deuren van haar nieuwe kazerne voor de bewoners van Broek in Waterland en iedereen die geïnteresseerd is.

Op 4 februari 2017 is de kazerne officieel geopend door de Burgemeester van Waterland mevrouw L. Wagenaar – Kroon. Inmiddels staan alle stoelen aan tafel en hangen de brandweerpakken op de juiste plaats. Tijd om de bewoners van Broek een kijkje te laten nemen in en om het nieuwe onderkomen.

Naast onze nieuwe kazerne willen we de Broekers ook laten zien wat het vrijwillige brandweervak te bieden heeft. Enthousiaste Broekers hebben de kans om zich aan te melden als onze nieuwe brandweercollega.

Hulpverleningscollega’s van diverse disciplines zijn aanwezig om door middel van demonstraties een indruk te geven van hun vak. Naast de collega’s van politie en ambulance zijn reddingshonden van reddingshonden team Noord Holland, stichting 6 minuten Waterland, EHBO vereniging Broek in Waterland en de KNRM station Marken op het terrein om iets te vertellen over hun werk.

Aan de kinderen hebben we ook gedacht zij kunnen zich uitleven met brandweer blusspelletjes, een luchtkussen of een ritje met een brandweervoertuig.

Op 8 juli is iedereen van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 op Eilandweg 35 in Broek in Waterland. Omdat er beperkte parkeerruimte is verzoeken wij iedereen om zoveel mogelijk lopend dan wel met de fiets naar de kazerne te komen.

Wij hopen jullie te mogen ontvangen in onze nieuwe kazerne.

Bron: Brandweer Broek in Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services