Het kloppend hart van Waterland
Live

Open Dag bij Muziekles Waterland

Gepubliceerd: Vrijdag 26 augustus 2022 13:33

Open Dag bij Muziekles Waterland

Foto: Muziekles-Waterland

Nu de zomervakantie voorbij en iedereen weer uitgerust terug is, wordt het tijd voor een nieuwe start. En wat is er nu leuker dan iets nieuws te gaan leren, bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen, of zangles nemen.

Bij Muziekles Waterland staan op zaterdag 10 september alle docenten klaar om jou alles te vertellen over hun instrument en de muzieklessen. Je mag ook zelf de instrumenten uitproberen. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen jong en oud terecht in De Geulenstraat 62 te Purmerend. 


Voor de meeste instrumenten geldt dat lessen mogelijk zijn vanaf ongeveer 6 jaar. Er zijn in ieder geval docenten aanwezig voor zang (pop), cello, blokfluit, piano, drums, dwarsfluit, viool, klarinet, hoorn, trompet, en gitaar. Al deze docenten zijn afgestudeerd aan het conservatorium en ze hebben enorm zin in het nieuwe cursusjaar! 

Meer informatie over les op deze instrumenten (maar ook over bijvoorbeeld saxofoon of hobo) kan je vinden op muziekles-waterland.nl. Muziekles Waterland is actief in Purmerend, Monnickendam, Oosthuizen en Wormer.

Bron: Muziekles Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services