Het kloppend hart van Waterland
Live

Open call voor kunstenaars en amateurs

Gepubliceerd: Dinsdag 03 mei 2022 09:36

Open call voor kunstenaars en amateurs

Foto: Christine Mooijer

Voor de Biënnale in de Grote Kerk van Monnickendam nodigt de Waterlandse Kunstkring kunstenaars en amateurs uit om, naast het werk van de leden, 1 of 2 werken tentoon te stellen met het thema "Insecten".

De expositie vindt plaats van zaterdag 24 september t/m zondag 2 oktober, plus het weekend van 8 en 9 oktober. De kerk is alle dagen open van 11 tot 16 uur en er is steeds een kunstenaar aanwezig van de Waterlandse Kunstkring en een suppoost van de kerk.

De maximum afmeting inclusief eventuele lijst van het werk is 20 x 20cm of voor ruimtelijk werk 20x20x20cm. Per persoon mag je maximaal 2 stuks inbrengen. De inschrijving sluit op 15 september, of eerder als we het maximum van 400 werken bereikt hebben.

Zorg dat je werk is voorzien van een deugdelijk ophangsysteem voor 2 dimensionaal werk, of het moet uit zichzelf stabiel kunnen staan of hangen bij 3d werk. Voorzie je werk van titel en naam kunstena ar op de achterkant om vergissingen te voorkomen.

Inschrijving en meer info via de website: www.waterlandsekunstkring.nl.

De prijs van je werk bepaal je zelf. Al het werk is te koop. Het werk is niet door ons verzekerd, we bieden geen garantie, alles is op eigen risico.Bron: Waterlandse Kunstkring

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services