Het kloppend hart van Waterland
Live

Ook het 'Marker Volkslied' vanavond bij PIM te horen

Gepubliceerd: Donderdag 31 december 2020 17:33

Ook het 'Marker Volkslied' vanavond bij PIM te horen

Foto: Omroep PIM

Op Marken wordt het jaar traditiegetrouw uitgeluid door de Kokosmakronen. Dit kan helaas dit jaar ook geen doorgang vinden, maar toch wil de band kijken of het lukt dat alle Markers uit volle borst het Marker Volkslied meezingen. Omroep PIM wil hen hier graag bij helpen.

Klaas de Groot, frontman van De Kokosmakronen: "Aangezien de oudejaarsgig van 'De Kokosmakronen' om de wel bekende reden geen doorgang kan vinden en wij altijd gewend zijn het jaar af te sluiten met “Klein is het plekje”, leek het de bandleden een goede gedachte, dat een ieder na “het klokgelui van hoop” het jaar kan starten met ons 'Marker Volkslied', als teken van verbondenheid. Het lijkt ons leuk als op dat moment uit zoveel mogelijk hoeken op Marken, als het klokgeluid gestaakt is, het Marker Volkslied te horen zou zijn."

Bij Omroep PIM worden om 00.00 uur de nieuwjaarswensen van de Waterlandse ondernemers uitgezonden. Aansluitend volgt dan het alternatieve volkslied van Monnickendam 'De Makrelen' wat gevolgd zal worden door een opname van PIM van het Marker Volkslied door De Kokosmakronen. Dit zal rond 00:25 uur worden uitgezonden. De ideale mogelijkheid voor alle Markers om uit volle borst mee te zingen!

Bron: Klaas de Groot

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services