Het kloppend hart van Waterland
Live

OntdekLAB in de Bibliotheek Monnickendam

Gepubliceerd: Woensdag 26 juli 2023 10:40

OntdekLAB in de Bibliotheek Monnickendam

Foto: Cees Hartman

De zomervakantie is begonnen en de Bibliotheek heeft van alles bedacht om kinderen deze zomer aan het lezen te houden. Met natuurlijk boeken die je kunt lenen in de Bibliotheek maar ook met leuke activiteiten voor de jeugd in alle vestigingen van Bibliotheek Waterland.

ZomerLAB!
In de zomervakantie gaat het OntdekLAB op reis langs de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Waterland. Op woensdag 2 augustus kunnen kinderen zich in de vestiging Monnickendam vermaken met leuke activiteiten zoals ontwerpen en printen in 3D, programmeren, animeren, filmen en games maken. Maar ook aan de slag met robots of je laten verrassen.

Het ZomerLAB is op woensdag 2 augustus in de Bibliotheek Monnickendam, 't Spil 19. Van 14.00 tot 16.00 uur. Leeftijd 7-17 jaar. Gratis aanmelden via www.bibliotheekwaterland.nl/zomerbieb

Stempel je de zomer door
In alle vestigingen van Bibliotheek Waterland liggen deze zomer boekenleggers met doe-opdrachten. Voor elke doe-opdracht is een stempel te winnen. Bij 8 stempels is er een cadeautje te verdienen en met 10 stempels maak je kans op een vette boekenbon.

De Zomerboekenlegger is gratis verkrijgbaar in de Bibliotheek


Bron: Bibliotheek Waterland / Foto: Cees Hartman

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services