Het kloppend hart van Waterland
Live

Ondernemend Monnickendam loopt uit voor jarige Carin

Gepubliceerd: Zaterdag 09 mei 2020 11:47

Ondernemend Monnickendam loopt uit voor jarige Carin

Monnickendam is op 8 mei Kreta, of Kos. Een schitterende zon, een stralende blauwe hemel, pittoreske pandjes badend in het licht. En één ster die nog boven alles uit springt: een erg jarige Carin van Boutique Carin, die – ja daar komen we weer – in het zonnetje wordt gezet, en dat ook letterlijk, door ondernemers die ook haar buren en vrienden zijn geworden.

Kan niet anders want Carin Kroonenburg is een begrip in Monnickendam. Haar dameskledingwinkel, Boutique Carin, ook maar Carin ook zelf. Zij is niet alleen al tientallen jaren steun en toeverlaat van heel veel winkeliers in Monnickendam maar is ook nog een van de pijlers van de plaatselijke Ondernemersvereniging. Ze is bij elke vergadering, en ze heeft altijd goede en vrolijke inbreng.

Deze vrijdag, 8 mei, wordt ze ’s ochtends om 10.30 uur verrast en haar winkel uitgelokt na een complot gesmeed door Nel Schaap. Carin wil niks weten van haar verjaardag, had Nel Omroep PIM van tevoren ingefluisterd, maar gelukkig bleek daar niks van waar. Kijk en luister zelf hoe haar bff’s Nel, Sanny, Riet, Lijsje en Kees haar voor de camera toezingen met warme woorden.

O ja hoe oud of jong Carin wordt? Geen idee, we denken 50. Ze staat, en dat is knap, al 60 jaar in een winkel en ze runt Boutique Carin al 44 jaar. Maar deel de datumdag door 4 en vermenigvuldig dat met twintig en je komt een eind. Zo’n achtenswaardige leeftijd en dan nog dag in dag uit in je winkel staan. Griekser kan het niet.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services