Het kloppend hart van Waterland
Live

Omroep PIM komt met nieuw kunstprogramma: Buitenbeeld!

Gepubliceerd: Zaterdag 31 maart 2018 14:01

Omroep PIM komt met nieuw kunstprogramma: Buitenbeeld!

Foto: Omroep PIM

Vanaf deze week kunt u bij PIM genieten van een nieuw maandelijks terugkerend kunstprogramma getiteld Buitenbeeld.

Als lokale omroep besteedt PIM veel aandacht aan alles wat er in Waterland en haar directe omgeving gebeurd. Kunst en cultuur is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. En als aanvulling op onze programmering komt daar nu het programma BUITENBEELD bij.

Buitenbeeld is een aantal korte programma’s over beelden en kunst in de openbare ruimte in onze gemeente. De meeste beelden kent u wel, maar in het dagelijks leven ga je er gemakkelijk aan voorbij. Door de beelden een gerichte filmische aandacht te geven gaan de inwoners er anders naar kijken; je stapt eens van je fiets en staat er even bij stil. Je loopt niet gehaast door op weg naar winkel, school of kantoor, maar neemt de tijd om echt te kijken.

In aflevering 1 gaat Buitenbeeld over het kunstwerk Water van Otto Heuvelink.

Omroep PIM maakt 12 afleveringen in deze serie en elke maand verschijnt een nieuwe aflevering. De uitzendingen zijn dagelijks te bewonderen voorafgaand aan het Waterlands Videonieuws. Het Waterlands Videonieuws wordt dagelijks uitgezonden om 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 en 23.00 uur.Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services