Het kloppend hart van Waterland
Live

Ome Ynze Waterlander toernooi moet onvergetelijke dag worden

Gepubliceerd: Woensdag 09 mei 2018 16:44

Ome Ynze Waterlander toernooi moet onvergetelijke dag worden

Foto: Omroep PIM

Donderdag 10 mei is er bij V.V. Monnickendam het 35e Ome Ynze Waterlander toernooi. Ome Ynze is inmiddels 96 jaar en elk jaar wordt zijn gezondheid slechter. Ynze Waterlander heeft zich tientallen jaren ingezet voor de jeugd van de voetbalclub. Ook heeft hij door zijn schilderijen en tekeningen tijdens sinterklaas, Monnickendam altijd goed op de kaart gezet.

Er is dit jaar een nieuw concept gelanceerd rondom het toernooi, maar ook een totale andere opzet qua wedstrijden. Zo komen de teams (37 in totaal) allemaal tussen 09:00 en 09:30 uur aan, waaronder twee teams van EVC en vier teams van RKAV Volendam. De dag wordt om 10:00 uur gestart met een vlaggenparade, waarbij alle teams worden voorgesteld. Het toernooi start om 10:30 uur en zal uiteindelijk om 14:45 uur afgelopen zijn.

Op deze dag zijn ook FC Volendam met de kidsclub vertegenwoordigd, maar ook de Jan Haring Race is aanwezig samen met diverse andere kramen. Ook dit toernooi zal in het teken staan van het goede doel, dit jaar is dat Huis aan het Water.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services