Het kloppend hart van Waterland
Live

Oliebollen-express van Bakkerij Kees Gutter op oudejaarsdag

Gepubliceerd: Maandag 07 december 2020 15:23

Oliebollen-express van Bakkerij Kees Gutter op oudejaarsdag

Foto: Bakkerij Kees Gutter

In de rij voor oliebollen, appelbeignets en appelflappen is in coronatijd niet ideaal en dus bedacht Bakkerij Kees Gutter een ludieke manier om de oudejaarsproducten dit jaar op een verantwoorde manier aan de man te brengen.

Normaal gesproken staat er op winkelcentrum `t Spil op oudejaarsdag altijd een flinke rij om het oudejaarslekkers van de bakkers van Kees te bemachtigen. Vanuit de oliebollenkraam voor de deur wordt dit lekkers vers gemaakt. Greetje Dekker-Gutter: ‘Maar in coronatijd moeten we een rij juist proberen te voorkomen en dus zijn we een samenwerking aan gegaan om de oudejaarsproducten op deze dag gratis aan huis te bezorgen.’

 

Samenwerking 

Met de ware kerstgedachte in het achterhoofd is gekozen voor een samenwerking met World Servants Monnickendam. In 2021 steekt een groep van 10 jongeren de handen uit de mouwen in Rwanda en Ethiopië en daarvoor zamelen zij geld in. In ruil voor een bijdrage voor dit project, bezorgen de World Servants de oudejaarsproducten van Bakkerij Kees Gutter op 31 december gratis aan huis in Broek in Waterland, Marken en Monnickendam. 

 

Voor de bezorging heeft de bakker van Waterland de samenwerking gezocht met See By Drive, zodat de jongeren de bestellingen met deze elektrische wagentjes kunnen bezorgen. 

 

Bezorging 

Niet alleen oliebollen, appelbeignets en appelflappen worden op 31 december gratis bezorgd. Ook aanverwante artikelen voor oudejaarsavond, zoals hartige snacks, zijn te bestellen. Een speciale bestellijst, met alle producten die op oudejaarsdag gratis bezorgd worden, wordt binnenkort huis-aan-huis bezorgd en is te vinden opwww.keesgutter.nl. De bestelling van deze oudejaarsproducten moet vooraf gedaan en betaald worden. 

 

Om de rij op winkelcentrum `t Spil nog meer te laten slinken is er op 31 december ook een tijdelijk verkooppunt bij de bakkerij aan Oude Zijds Burgwal 26, dat geopend is van 09.00 – 15.00 uur. Uiteraard zijn de oudejaarsproducten in alle winkels te verkrijgen. 

 

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services