Het kloppend hart van Waterland
Live

Nog even genieten van het Bier en BBQ Festival Monnickendam

Gepubliceerd: Maandag 20 juli 2020 11:30

Nog even genieten van het Bier en BBQ Festival Monnickendam

Foto: Omroep PIM

2020 zou eigenlijk het jaar moeten zijn van het 4e Bier en BBQ Festival Monnickendam. Helaas kon dat, net als zoveel andere evenementen, dit jaar geen doorgang vinden. En het gebeurt niet vaak, maar onze beelden van het Bier en BBQ Festival van vorig jaar zijn nooit uitgezonden. Dus het ideale moment om ze nu uit te zenden en te genieten van wat hopelijk volgend jaar weer gewoon georganiseerd kan worden.

Voor alweer het 3e jaar in successie werd op vrijdag 5 juli 2019 het Bier en BBQ Festival in Monnickendam georganiseerd. Tijdens het Jan Haring weekend kwamen veel bezoekers naar de binnenhaven van Monnickendam waar zij konden genieten van de overheerlijke speciaalbieren van regionale bierbrouwers.

 

Maar niet alleen liefhebbers van bier konden hun hart ophalen, want ook aan de wijnliefhebbers was gedacht. Natural Vineyards uit Kudelstaart was aanwezig met biologische wijnen. En naast de drank waren er natuurlijk ook genoeg heerlijke dingen te eten. De heerlijke BBQ van Worstmakerij Rookhuis de Woeste Willem, de heerlijke Sushi van Sushi Oranda en de bijzondere Food Fiets van Twins Kitchen uit Broek in Waterland waren ook aanwezig. 

 

En nu maar hopen dat de 4 editie van het Bier en BBQ Festival volgend jaar georganiseerd kan worden.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services