Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuwjaarsduik discozwemmen

Gepubliceerd: Woensdag 04 december 2019 12:20

Nieuwjaarsduik discozwemmen

Foto: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Altijd al een Nieuwjaarsduik willen doen? Dit is je kans! Team Sportservice, de Bolder en het Sportfondsenbad Monnickendam organiseren op 2 januari 2020 de Nieuwjaarsduik discozwemmen in het Sportfondsenbad van Monnickendam.

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen, maar wij maken er een uniek evenement van in het Sportfondsenbad van Monnickendam. Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude water en blijf daarna hangen bij het feestje. Want na de duik kan je discozwemmen. De DJ zal jullie voorzien van de hitjes van nu en zal het zwembad op zijn kop zetten.

Om 19:00 uur starten we met een gezamenlijke warming-up, daarna tellen wij gezamenlijk af voor de Nieuwjaarsduik en kan je tot 20:30 uur blijven discozwemmen. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen. Het is verplicht in bezit te zijn van je A-diploma.

Meer info en aanmelden

Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Nieuwjaarsduik discozwemmen om je aan te melden. Let op! Aanmelden is verplicht! Voor vragen neem je contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services