Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuw partnership tussen Windmill Cruises Zaanse Schans en Rederij Volendam-Marken Express

Gepubliceerd: Vrijdag 28 september 2018 09:18

Nieuw partnership tussen Windmill Cruises Zaanse Schans en Rederij Volendam-Marken Express

Foto: Volendam Marken Express

Om toeristisch Amsterdam te ontlasten draait de AMSTERDAM MARKETING campagne “Old Holland” op volle kracht. Om de touroperators en de individuele toerist efficiënter en breder te kunnen bedienen in de regio Old Holland gaan de beide rederijen gecombineerde belevingen en dagprogramma’s aanbieden die daarin voorzien.

Windmill Cruises Zaanse Schans en Rederij Volendam-Marken Express bedienen exclusief de rondvaartmarkt op de Zaanse Schans en in Volendam en Marken. Dit betreffen de drukst bezochte toeristische locaties buiten Amsterdam.

Sinds 1 april jl. brengt Windmill Cruises Zaanse Schans onder de titel Helden in Zicht! een ode aan de Zaanse molens. Door de snelle groei is er behoefte aan een sterke partner. Marken Express vervoert al sinds 1888 toeristen vanuit Amsterdam naar Volendam en Marken. In de laatste decennia vervult de Rederij Volendam Marken Express een steeds prominentere rol in het vaderlandse rondvaartwezen.

Gaby Lovers van Windmill Cruises Zaanse Schans: ‘De branche verandert zienderogen. De interesse in Amsterdam is en blijft immens, maar de toeristische bezoeker is steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden in de gehele regio Old Holland voor wat betreft verblijf en belevingen. Dat moet beter en in groter verband gefaciliteerd worden. Een geweldige uitdaging om daar samen met Robert en zijn team invulling aan te geven’.
 
Robert van Duuren van Rederij Volendam-Marken Express: ‘Windmill Cruises en Volendam-Marken Express zijn een perfecte match. Onze expertise en visie komen overeen en we hebben ook dezelfde plannen. Van oudsher zijn we vervoerders maar zetten steeds meer in op gecombineerde belevingen in de gehele regio Old Holland en ontlasten daardoor ook de Amsterdamse binnenstad, bewoners en ondernemers. Mooier kan toch niet?’.

Bron: Rederij Volendam-Marken Express

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services