Het kloppend hart van Waterland
Live

Nico Oussoren ontvangt prijs Waterlandse vakantiefotowedstrijd

Gepubliceerd: Donderdag 08 oktober 2020 23:39

Nico Oussoren ontvangt prijs Waterlandse vakantiefotowedstrijd

Foto: Omroep PIM

Nico Oussoren werd onlangs door een jury bestaande uit burgemeester Sicko Heldoorn, kinderburgemeester Bibi Meister en presentator Frank Evenblij uitgeroepen tot winnaar van de fotowedstrijd 'Jouw vakantiegevoel in Waterland'. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 8 oktober kreeg Nico Oussoren de bijbehorende prijs uitgereikt.

Met de foto 'Zwemmers bij het Paard van Marken' won Nico Oussoren de fotowedstrijd, die in juli werd georganiseerd door de gemeente Waterland om te laten zien hoe geweldig Waterland als vakantiebestemming is. De jury van de fotowedstrijd vond uiteindelijk unaniem de foto van de zwemmers bij de vuurtoren van Marken, gemaakt door Nico Oussoren, een afgetekende winnaar. De nummers 2 en 3 in de wedstrijd, smakelijk belichte foto’s van fraaie huizen respectievelijk mooie koeien, werden ook geroemd maar omdat duidelijke vakantie-elementen erop ontbreken moesten ze de zwemmers in de Gouwzee voor laten gaan. 

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 8 oktober kreeg Nico Oussoren, die tevens als duo-raadslid voor het CDA in de gemeenteraad van Waterland zit, de prijs uitgereikt.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services