Het kloppend hart van Waterland
Live

Neem je knuffel mee naar Dierendagviering in RK Kerk

Gepubliceerd: Woensdag 03 oktober 2018 15:56

Neem je knuffel mee naar Dierendagviering in RK Kerk

Foto: Soulmates Images

Zondag 7 oktober om 10.00 uur is er een familieviering in de R.K. Kerk aan het Noordeinde. De dienst zal in het teken staan van Dierendag.

Zondag 7 oktober a.s. is er weer een Familieviering in de R.K. Kerk aan het Noordeinde. Op deze zondag wordt Dierendag gevierd en mag je je huisdier of knuffeldier meenemen naar de kerk. Aan het einde van de viering zal pastor Henk de dieren zegenen. Het kinderkoor zingt leuke liedjes over dieren en als je wilt mag je ook meezingen.

Na afloop is er voor alle kinderen limonade en iets lekkers en voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s is er koffie en thee.

Het Jeugdcomité wil alle kinderen ook nog iets vragen: Julia, een meisje uit onze parochie gaat voor een paar maanden naar Ghana, in Afrika om daar in een weeshuis en op een schooltje vrijwilligerswerk te doen. Zij wil graag voor de kindjes daar iets meenemen, want ze hebben daar bijna niets en nu willen wij aan jullie vragen of je misschien iets kleins mee wilt nemen voor de kinderen in Ghana, bijvoorbeeld kleurpotloden, bellenblaas, schriften, kleine knuffeltjes. Kijk maar of je iets kan missen en neem het dan mee naar de viering, de moeder van Julia zorgt dan dat het op de goede plaats terecht komt. Alvast bedankt en tot zondag,

Bron: Marianne, Jolanda, Gonda en Gerarda (Jeugdcomité R.K. Kerk)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services